Verslag 2e wedstrijd Heren te Weert 2017

1e & 5e plaats tijdens 2e competitiewedstrijd te Weert 10-6-2017

Eindelijk was het zover. Na bloed, zweet en trainen was er dan, zeer overtuigend, een podiumplek voor het 3e divisieteam van TLV de Langstraat. Niet zomaar een plaats op het podium maar meteen, met aanzienlijke afstand, een 1e plek. Stefan, Reinier, Thomas en Milo kwamen alle vier vooraan het water uit en consolideerden, of verbeterden, hun posities. Stefan wist door tijdens het fietsen op bescheiden afstand te blijven van de nummer 1 bij het lopen al gauw de koppositie te veroveren en tja dan is er geen houden meer aan. Stefan won de wedstrijd overtuigend. De overige teamleden eindigden allen binnen de top 20. Zie hieronder. Een topprestatie!!!!

Ook het herenteam in de 4e divisie ging als een speer en Ruud en Mark kwamen net na elkaar over de finish, beiden binnen de top 15. Huberto en Eswin maakten het ook spannend en kwamen op een zeer nette 45ste en 46ste plaats binnen. Bijzondere aandacht voor de fietstijden van Mark en Huberto. Wat gaan die mannen hard. Overall een 5e plaats. Gezien de sterke concurrentie voor beide teams een topprestatie.

Ook de dames kwamen in actie in Weert. Zij waren gezien het afleggen van de OD afstand de bikkels van de dag. Een verslag van het TLV de Langstraat damesteam is te vinden op een ander nieuwsbericht op deze site en op https://www.facebook.com/damesteamdelangstraat

Wederom hadden we de steun van veel supporters. Erg leuk en goed om te zien dat mensen ons (heren en dames) steunen. Promotie van het 3e divisie herenteam lijkt haalbaar en ook het 4e divisie herenteam kan prima meekomen in het geweld. Wie had dat gedacht 2 jaar geleden!

De opvolgende wedstrijd voor de dames is triathlon in Oud Gastel op 24 juniop 24 juni in Oud-Gastel. De heren starten op zondag 2 juli te Nuenen voor een kwart afstand. We hopen wederom op een uitmuntende prestatie. Komt allen kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *