1e wedstrijd teams te Arnhem 2018

1e competitiewedstrijd 2018 “Super Sunday” te Arnhem 22-4-2018

Begin 2018 kregen we het heugelijke nieuws dat er een 3e herenteam is toegelaten door de NTB om te participeren aan de teamcompetities.

Sinds we het nieuws hebben ontvangen zijn de voorbereidingen samen met de dames van start gegaan. Tevens is de uitbreiding van het herenteam voltooid. We zijn zeer verheugd en trots dat alle teams straks te zien zullen zijn in identieke wedstrijd- en trainingspakken. Daarnaast is het mogelijk gemaakt dat de teams tijdens de wedstrijden de beschikking hebben over een fantastische teamtent, wat een luxe.

Doelen

De heren hebben stevige doch realistische ambities. Het doel van het 2e divisieteam na promotie is om mee te draaien in de subtop van de 2e divisie echter de tegenstand inschatten is altijd lastig. Het 3e divisieteam heeft ook als doel om bovenin de middenmoot te eindigen. Gezien het doorschuiven van de topteams van het vorig jaar moet dat mogelijk zijn.

Hoe bij de heren de verhoudingen in de 4e divisie liggen is nog even afwachten. Het doel is om ervaring op te doen en vooral een prachtig seizoen te beleven.

De dames willen voor het 2e jaar op rij genieten van de komende wedstrijden en streven naar een zo hoog mogelijke eindranking, wellicht bij de top 10.

Op zondag 22-4-2017 trapt de competitie af met een “Super Sunday”. Een mooi evenement waar we als TLV de Langstraat wederom een mooie indruk kunnen achterlaten. Dit mede door onze gulle sponsoren! Tijdens dit evenement zullen alle teams aan de start verschijnen.

Starttijden van de teams zijn:

  • 9:30 2e divisie mannen zuid
  • 12:00 2e divisie dames zuid
  • 12:35 4e divisie mannen zuid
  • 14:15 3e divisie mannen zuid

De wedstrijd betreft een team trial over 475m zwemmen, 20km fietsen en 5km rennen. De eindklassering wordt bepaald aan de hand van de 3e finisher van een team. Stayeren binnen je team is toegestaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kom ons aanmoedigen! Het zal een dag vol spektakel worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *