Bert Lemmens

Bert Lemmens is naast Ad Schoonderbeek een van de veteranen binnen het team. Bert is dit jaar 60 jaar oud , werkzaam als projectmanager voor diverse gemeenten in het land en sinds een half jaar woonachtig in Limburg. Hij is een echte duursporter pur Sang. Vanaf het begin lid van de triatlon vereniging Waalwijk.

Bert is vanaf 1984 actief binnen de triatlon.  Heeft een ruime palmares op alle disciplines zoals  85 hele marathons ( o.a. New York, Barcelona, Chicago, Dublin, Berlijn, Amsterdam, Rotterdam) en 11 hele triatlons (w.o. Almere, Embrun) In zijn hoogtijdagen waren zijn snelste tijden op de  10 km 36.00 minuten, halve marathon 1.18, marathon 2.58 en hele triatlon 10.23 uur. 

Bert voegt iets toe aan het team door zijn ervaring, kennis en kunde.  Hij draagt dit over aan de andere teamleden door actief mee te doen aan trainingen en wedstrijden van de teamcompetitie.

Zijn doel is voor 2017 :  de marathon van Tilburg ( mei 2017), de ultra bergloop 61 km  St. Bernard Verbier ( Zwitserland) , Marathon Zeeland  (Oktober ) en de 1/2 triatlon van Almere te volbrengen. 

Zijn motto is :  Heb plezier en blijf lachen tijdens de wedstrijden en trainingen……………..