Yuri Ran

Ik ben Yuri. 32 jaar en woonachtig in Eethen. Getrouwd met Sanne, vader van Nina en in augustus verwachten we onze 2e dochter als alles goed blijft gaan. Ik ben werkzaam als vrachtwagenchauffeur bij Oerlemans Plastics. Dat is niet altijd een ideale combinatie, maar waar een wil is, is een weg.

Ik heb tot mijn 27e gevoetbald (gekeept). Door een blessure ben ik noodgedwongen moeten stoppen. In 2013 ben ik gaan fietsen met als doel Alpe D’Huzes. Dat is zo goed bevallen dat ik gevraagd werd om wedstrijdjes te komen rijden. Er zijn regionale wedstrijdjes, strandraces en ATB crossen de revue gepasseerd. Via dat laatste ben ik vanaf eind 2016 crossduathlons gaan doen. In 2017 begonnen met de start2triathlon van de club. Datzelfde jaar nog de kwart triathlons van Terheijden en Weesp en de halve marathon van Eindhoven gedaan en gegrepen door het triathlon-virus.

Dit jaar doe ik voor het eerst mee met de team competitie. Mijn doel is om samen veel plezier te beleven en mezelf in de loop van het seizoen te ontwikkelen.